for nye medlemmer første året !!
Blir man medlem om høsten, betaler man
kun 30 % kontingent resten av året !!

Søk på dette nettstedet

Seniorsenteret i underetasjen i Ås Kulturhus (tidligere kalt Ås Rådhus). Torsdager 19:00
Påmelding via Turneringsservice:

KM Lynsjakk

Knut Erik Moholt tapte mot en IM ...

Knut Erik Moholt har tatt med seg sin beste paraply - og muligens en nystemt cithar - for å delta i ikke mindre enn 3 turneringer i vår tidligere hovedstad. Sjakk1.no Lyn-GP Hordaland ble avviklet på Nordne bydelshus mandag, der Knut Erik fikk en sterk 16. plass blant 37 deltakere, hvorav en stormester (Maxim Turov) og 2 internasjonale mestere (Eirik Gullaksen og Irina Turova). Disse tre tok ikke uventet hånd om hele pallen, og på veien til sin 3. plass tok fru Turova et helpoeng mot vår mann i første runde. Alle Knuts enkeltresultater ser du her.

Sjakkdelen av Bergen spillfestival fortsetter i dag med hurtigsjakk og fredag med cafésjakk, begge turneringer med vår mann på plass.