Støtt Follo sjakkforening med Grasrotandelen !  

40 % rabatt

for nye medlemmer første året !!
Blir man medlem om høsten, betaler man
kun 30 % kontingent resten av året !!

Søk på dette nettstedet

Seniorsenteret i underetasjen i Ås Kulturhus (tidligere kalt Ås Rådhus). Torsdager 19:00
Påmelding via Turneringsservice:

KM Lynsjakk 

Rapport fra Dragulf BGP i høstferien

Tina Tofte har skrevet rapport fra sjakkleir i høstferien:

Jasper T. Messel deltok på sjakkleir på Smedstad skole i høstferien. Sjakkleiren arrangeres av Dragulf/Oslo Sjakkrets Ungdom. Første dagen er alltid skummel før man blir kjent med noen, men da uken var omme kunne Jasper slå fast at han garantert ville være med neste gang det ble arrangert sjakkleir. Dette var gøy! I tillegg til å spille og lære masse sjakk hele uken, fikk deltakerne løpt fra seg i skolens lange og mange korridorer og spilt litt fotball i skolegården. Spesielt gøy var det å vinne miniturneringen blant noen av deltakerne på torsdagen.

Fredagen ble det arrangert BGP-turnering på NTG i Bærum. Jasper åpnet bra med tre seire, en remis og et tap. I sjette parti møtte han norgesmester Linnea Tryggestad. Her spilte Jasper godt og hang med til et spennede sluttspill. Etterpå var Jasper utmattet, og selv med en Kvikklunsj i magen tapte han de to resterende partiene.

Det skal noteres at 8. og siste parti fikk en prematur avslutning da motstanderen ignorerte ikke bare Jasper sitt tårn på a1, som enkelt kunne forhindret sekkematten, men også Jaspers tause (!) protest. Sur innspurt, men medalje ble det åkke som. Linnea skal i hvert fall beseires en dag, var konklusjonen til Jasper.


Her er en link til et bilde av Jasper.

April 2024
M T W T F S S
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5