Støtt Follo sjakkforening med Grasrotandelen !  

40 % rabatt

for nye medlemmer første året !!
Blir man medlem om høsten, betaler man
kun 30 % kontingent resten av året !!

Søk på dette nettstedet

Seniorsenteret i underetasjen i Ås Kulturhus (tidligere kalt Ås Rådhus). Torsdager 19:00
Påmelding via Turneringsservice:

Klubben har sommerstengt, men starter høstsesongen 15. august

Turneringstilbud i Follo sjakkforening

Follo sjakkforening har følgende faste turneringer hvert år:

Klubbmesterskap

Spilles om våren. I utgangspunktet skal det bestå av en A-gruppe på 10 personer der alle møter alle. Deretter en B- og eventuelt C-gruppe der alle møter alle. Men dersom totalt antall deltagere er for lite, kan det skje endringer i spilleoppsettet. F.eks. at alle spiller i samme gruppe, enten alle-mot-alle eller monrad/sveitser-turnering. Betenkningstid er 90 minutter på hele partiet. 30 sekunder i bonus fra trekk 1.

Høstturnering

Spilles vanligvis over 9 runder fra starten av september til begynnelsen av desember. Men hvis det er for få deltagere kan det bli kun 7 runder. Alle spiller i samme gruppe med sveitser-turneringsoppsett. Betenkningstiden er den samme som i klubbmesterskapet.

Konradturnering

Hver vår og høst spilles det en konradturnering med 15 runder fordelt over 5 spillekvelder. Betenkningstid er 15 minutter pr spiller på hele partiet. 10 sekunder i bonus fra trekk 1. I denne turneringen trenger man ikke spille alle partiene. Man kan gå inn og ut av turneringen og spille de rundene man selv ønsker. Til slutt teller man sammen poengene der de tre beste kveldene teller, og deler inn i finalegrupper. Nr. 1-4 spiller i øverste finalegruppe, nr. 5-8 i neste gruppe osv. Innen hver finalegruppe spiller man semifinaler, finale og bronsefinale for å bestemme den endelige rekkefølgen.

Klubbmesterskap i lynsjakk

Spilles vanligvis i mai eller juni. Avhengig av deltakerantall spiller alle enten i samme gruppe eller man deler inn i flere grupper etter rating. Innen hver gruppe spiller alle mot alle. Det hender av og til at det spilles dobbeltrunde, dvs at alle møter hverandre to ganger. Betenkningstid er 3 minutter pr spiller på hele partiet. 2 sekunder i bonus fra trekk 1.

Klubbmesterskap i hurtigsjakk

Spilles vanligvis i november/desember over to spillekvelder med 3 runder på hver kveld. Alle spiller i samme gruppe, men det er gruppevis premiering. Vanligvis benyttes sveitser/monrad-spillesystem, men det har hendt at det spilles alle-mot-alle ved for få deltakere. Betenkningstid er 15 minutter pr spiller på hele partiet. 10 sekunder i bonus fra trekk 1.

 

July 2024
M T W T F S S
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31 1 2 3 4