Støtt Follo sjakkforening med Grasrotandelen !  

40 % rabatt

for nye medlemmer første året !!
Blir man medlem om høsten, betaler man
kun 30 % kontingent resten av året !!

Søk på dette nettstedet

Seniorsenteret i underetasjen i Ås Kulturhus (tidligere kalt Ås Rådhus). Torsdager 19:00
Påmelding via Turneringsservice:

KM Lynsjakk 

Mer om Follosjakken BGP

Av naturlige årsaker ble Follos representanter ikke nevnt i gårsdagens referat. Ikke så rart: våre to havnet utenfor pallen. Magnus Øyvind Lange kom nærmest med sine 13 poeng og 3.-5. plass, men etter kvalitetsberegning ble det bare det som idrettsutøvere kaller "den sure fjerdeplassen". Fasiten var 3 seire, 1 remis og 2 tap. Flere av motstanderne kom langveisfra (Drammen, Gjøvik, ...), og det tyder på at dette er spillere med ambisjoner og spillestyrke over gjennomsnittet for aldersgruppa.

Odin Kalvik debuterte med å stille opp i klasse miniputt, hvilket berodde på en misforståelse: med en erfaring basert på 16-17 sjakkpartier mot sine foreldre, skulle han slevfølgelig vært plassert i klassen Begynner 2. Men da fadesen ble oppdaget, var det såpass komplisert å endre det, at vi måtte la det bli stående. Desto mer imponerenede var det da at han vant 2 partier!

Vi fikk flere positive tilbakemeldinger fra foreldrene, noe vi satte stor pris på. Vi hadde nemlig noen startproblemer: på grunn av ekstra stor påmelding kom 1. runde i gang  20 minutter for seint, og da runde 2 skulle settes opp, viste det seg at Turneringsservice slo seg vrang og nektet å sette opp runden. Etter litt hektisk jobbing fant vi ut at problemet skyldtes en kobinasjon av at det var benyttet flere forskjellige PC'er (og lisenser) til påmelding og rundeoppsett. Runde 2 startet nesten en og en halv time etter at turneringa skulle ha startet, og med 15-minutterspartier sier det seg selv at da har det gått tregt. På dette tidspunktet så jeg for meg en lang dags ferd mot natt, men jeg var i hvert fall glad for at vi slapp å sette opp rundene manuelt. Heldigvis fungerte alt greit derfra og ut, det var mange lysende barneansikter med sin første sjakkmedalje rundt halsen å se i Ski og omegn på lørdag ettermiddag! 

April 2024
M T W T F S S
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5